DACHSER na veletrhu Nebezpečné zboží // Nebezpečné látky

Globální logistika a udržitelná obalová řešení pro výrobky v chemickém průmyslu

DACHSER Chem Logistics se na čtvrtém ročníku veletrhu GGS – Trade Fair Dangerous Goods // Hazardous Substances představí s mottem „Spojení, které se vyplatí“. Veletrh GGS se koná od 22. do 24. října v německém Lipsku a je jediným veletrhem logistiky nebezpečného zboží a nebezpečných látek v Evropě.

Na veletrhu GGS najdete nové výrobky, inovativní řešení, moderní  služby a logistiku nebezpečného zboží
Na veletrhu GGS najdete nové výrobky, inovativní řešení, moderní služby a logistiku nebezpečného zboží

Každý druhý rok se v Lipsku scházejí odborníci z této oblasti, aby hovořili o nových produktech, inovativních řešeních, službách a aktuálních tématech týkajících se přepravy nebezpečného zboží, skladování nebezpečných látek, intralogistiky nebezpečných látek a také bezpečnosti při manipulaci s nebezpečným zbožím a materiály. Také letos zde bude mít své zastoupení společnost DACHSER se svým speciálním oborovým řešením pro chemický průmysl DACHSER Chem Logistics. Poskytovatel logistických služeb DACHSER představí své rozsáhlé portfolio služeb v hale 2, na stánku B03/C06.

Díky centrálním týmům pro přepravu nebezpečného zboží v pozemních, leteckých a námořních přepravách a více než 250 regionálním pracovníkům zodpovědným za přepravy nebezpečného zboží podporuje společnost DACHSER své zákazníky při přepravě chemických výrobků a nebezpečného zboží, jakož i při bezpečném skladování nebezpečných látek. Zákazníkům z chemického průmyslu nabízí společnost standardizované procesy ve své evropské síti sběrné služby v kombinaci se specifickými odbornými znalostmi.

„Veletrh GGS je pro nás důležitou platformou a dobrou příležitostí k setkání se stávajícími zákazníky a k navázání nových obchodních kontaktů. Osobní setkání jsou ideální pro vytvoření stabilních vazeb, které se oběma partnerům vyplatí, stejně jako je to v chemii – což je také motto letošního veletrhu,“ říká Michael Kriegel, Department Head DACHSER Chem Logistics.

GGS je pro nás důležitou platformou a dobrou příležitostí k setkání se stávajícími zákazníky a navázání nových obchodních kontaktů. Netrpělivě očekáváme premiéru veletrhu Fuel & Gas Logistics, který se bude konat ve stejnou dobu na stejném místě. Toto veletržní spojenectví nabídne vystavovatelům i návštěvníkům řadu synergií a přidanou hodnotu.

Michael Kriegel, Department Head DACHSER Chem Logistics

Ve stejnou dobu a na stejném místě bude mít premiéru mezinárodní veletrh paliv, maziv a technických plynů Fuel & Gas Logistics. Nový veletrh – obnovený veletrh PetroTrans, který se konal v Kasselu do roku 2018 – pokrývá celý logistický řetězec týkající se přepravy, manipulace a skladování a zabývá se nejnovějším vývojem v oblasti obnovitelných a syntetických paliv. „Toto veletržní spojenectví nabídne odborným návštěvníkům synergie a přidanou hodnotu,“ dodává Michael Kriegel. 

Spoluvystavovatel Camm Solutions

Společnost DACHSER na svém stánku představí jako spoluvystavovatele společnost Camm Solutions, která je hnací silou v oblasti udržitelnosti. Společnost Camm Solutions vyvinula CAMM – nový typ materiálového řešení, které lze použít jako obalový materiál podobně jako plast, ale je biologicky odbouratelné a neobsahuje mikroplasty. Jako bariérová vrstva v přepravních nebo kompozitních obalech umožňuje CAMM také efektivní oddělení různých plastových vrstev v procesu recyklace a významně tak přispívá k udržitelnosti v logistice.

DACHSER celosvětově
Kontaktujte nás
Kontakt Lenka Demlova